17

Komentari (17)

SamoSiroki
Skinut suca sa svih lista i zabranit mu dolazak na stadion.. I više niko nikad neće radit ovakve gluposti..
Salkan
Pišite vi kome hoćete ali ostaje činjenica da je Rožman ubleha
user1675926959
UEFA veća mafija od Vice a Vico je tamo počasni član.O čemu onda prićamo
Hanibal
Treba potrpati u zatvor sve one kriminalce u KS BiH, sto prije svakog kola planiraju ko ce gdje suditi i koga ce pkrasti. Idioti. Grad Sarajevo treba ih sve proglasiti personom non grata u gradu i ne garantovati im sigurnost.
adosar
Sad treba podrska nasem klubu, veca nego ikad. Protiv Goška doci svi bez izgovora. "IGRAJ BORDO BIJELI"
Hadzija123
Ma otimacina je na sve strane sve se sudi u korist Borca i na stetu drugih klubiva,svi klimaju glavama jer i neka klimaju debili i dalje jedini je Hisic i sada Mirvic digli glas zato stomulazilu svoje pare a ostale boli taki jer primaju plate uhl****li se sute trepemi samo klimaju glavama!
Drakula
Traziti 3 godine da se izbace svi iz evrope!
ratip irats
Hoce li ovaj portal ukljuciti u borbu za spas BH fudbala? Tesko, lakse je dudlati savezu i pišati po Sarajvu!!
zgembo.popuslic
Ovo je vec neki normalni korak i potez od uprave. Al prvo je trebalo kako tako zavrsit utakmicu pa onda ovo uradit. Imaju mjesta i nacini gdje se pravda moze trazit al napustanje terena to nikako nije. Pozdrav za ovaj potez.
fare87
Gdje god treba povaliti Sarajevo pilav salje svoga delegata Jadmina Memisevica prodanu dusu, koji bi za pare dao guze
ratip irats
Bas je jaDmin!!
Starigrad01
Bravo moje Sarajevo Ova otimačina teaje 4 godine. Dosta je bilo.Idite do kraja sami ako treba Nema se šta izgubiti.Istina na kraju uvjek pobjemuje.Ssmo hrabro Istina i svi koji vole BiH su uz vas
user1694422839
Normalno nek se stane Borcu i Vici u kraj i stimanju da Borac bude prvak.
user1676648256
Sta će se štimati momci igraju trenutno najbolji Fudbal u bih
user1676648256
Realno sta ovi na sili hoće dere ih zvijezda mrtvi Zeljo igman
user1676648256
Nisam za borac ali ljudi igraju fudbal
Hare1991
Druže, ne znam jesi li gledao utakmicu.Nije to bila neka pljačka sad da kažeš svirao penal, dao crveni i tome slično. Ne, on tebe 90 minuta koolje tupim nožeem. Prekida ti napade nekim faulovima, pa ti kreneš brzo izvesti on te 8 minuta vraća. Valjaju se 20 minuta, on ti produži 5. Nije bitno koji je klub, ovome se mora stati u kraj. Odvratno za gledati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.