31

Komentari (31)

E.Car
Čestitam Sarajevu na pobjedi, zaslužili su je. Širokom želim puno sreće u borbi sa virusom i da im se svi igrači brzo oporave. Moj Željo je imao isti problem ali smo pukom srećom imali minimalne gubitke, poraz od Mladosti i Krupe ne bih pripisao virusu. Samo da kažem da niko nije zaštićen od ovog i da se svima može desiti pa i po više puta.
moram
DeseKtovan si ti u glavu Skoricu!
Sloboda
Kamo sreće da ih je neko iz Širokog zarazio pa da sljedeće utakmice moraju igrati desetkovani!!!
pjanke.sa
E moja budalo....
ludilobrale
Mi imamo 23 igraca podjenakih kvaliteta tako da mi konkurencije nemamo naravno mozemo tu i tamo ali cilj se zna.
E.Car
@Sloboda vjerujem da ni ti ne želiš da iko više bude zaražen i da ovo što si napisao je čista navijačka provokacija, koji btw smisli sa malo više ukusa. Niko ne treba da se šali sa ovim.
Sloboda
Drugi klubovi su im se slagali da odgode utakmice jer su sarajlije igrale evropu a sad kad treba nekom drugom klubu onda ne može...
Zaštita Identiteta
Imate buraz dva špica i dva lijeva beka podjednakih nedostataka kvaliteta, ne zna se ko vam je beskorisniji od njih četvorice
amkeeeec
Beganovicuuu maksuz sam se zbog tebe registrovao, hehehe cuj desektovani, napravite najjacu ekipu od svih ucesnika lige da se Sarajevo poigra i sa njima. UBJEDLJIVO ALI UBJEDLJIVO SMO NAJJACI NA SVIM POLJIMA. POSTAVLJAMO STANDARDE, NABIJAMO KOMPLEKSE. GAZI BORDO DIVE DO JOS JEDNE DUPLE a ostali dugove neka vracaju ???????????????????
malibega
Karaj ligu do kraja!
SarajevoFC
Laganica, sacuvala se snaga za sljedece utakmice. I jedno pitanje za "novinara": otkad je pobjeda od 2:0 minimalna?
kaskada24
Tokom cijele utakmice strpljivo su gradili napade i kreirali svoj stil igre, veoma dominantno, milina za gledati. Rezultat je mogao biti i veći ali i manji, nebitno. Svi igrači krajnje odgovorni, bravo!
mehamda
Sampionski kao i uvjek bravo momci
Sloboda
Šampion hahahahahha koji idioti
Empirinho
Pa šta je nego šampion, prosvijetli nas?
Tas14
Mi se ne svađamo sa Slobodom, mi kupujemo igrače tipa Rahmanović i Ahmetović koji su prvo-klasni
Empirinho
@Mahatma_Barbie hahaha a i to što kažeš, oprosti im ne znaju šta pričaju, nije lako živjeti s kompleksima.
Sloboda
Sreca vi znate sa ovim dodijeljenim titulama.
pjanke.sa
Ovaj Sloboda je neki balavac, vidis da ne zna sta pise
Fino alla Fine
Eto u Tuzli stanuje šampion ???
ludilobrale
Buco Osmanhodzic Krupinac Perica Ivetic
Nodi75
Više imamo trofeja nego vi oluka u Tuzli !
Nodi75
Koliko ti Sloboda ima bilo kojih trofeja ?
erminnnn
Zeljo cim pobijedi jednu utakmicu odma razmisljaju o tituli prvaka ???
balunv
COVID seljacino nekada je bolje da ćutiš
user1601127290
user1597849779
Šampion šampionski!!!
Rajvosa2019
Isti bi rezultat bio i da je Siroki dosao sa 20-tak igraca / Toni juce izjavio da dolaze po pobjedu- par sati prije tekme traze odgodu ? Odluka saveza a ne FKS , hvala lijepo + ugodna vece , da napomenem sampion jos bez poraza
Zaštita Identiteta
Volim ove komentare koji su dosljedni, svaka koja vam je pasala od odgoda do titula je bila "odluka saveza, a ne fks", plakali pred Celtic da će vas sudija nabušit (na kraju njih više oštetio dok ste vi rukama igrali). A sve odluke saveza koje vas realno nisu ni dirale su bile redom "politika, mafija, osim..."
pjanke.sa
Zapad
Igramo se sa ligom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.