5

Komentari (5)

maco12
Idi jado cijelu utakmicu ti j..u mater a ti kao navijače ističeš
Jasa
Nemoj vise majke ti,i taj bojkot i te gluposti,zar nije dosta.Hoces li sad da razvalimo atmosferu pred derbi,jel' ti to cilj,kontas li ista.****s navijaca kojem vazda nesto smeta..Odvratno mi je ovo citati ??
vukodlak
Koji licemjer. Kaze hvala navijacima, a oni mu skandiraju Mirza odlazi. Koji beskicmenjak moras biti da izjavis nesto ovako.
dzamm
Haj Bgt ne pricaj bezze, Mirza je dijete ovog grada i ovog kluba, treba raditi na smanjivanju tenzija i pomirenju Mirze i Hordi...bolji su mi Mirza, Dzeno, Husref, Cala i ostali nego neko sa strane koji nema pojma i ovdje dodje samo da uzima pare bezze i prodaje maglu. Treba onu rospiju Ajlu otjerati, a Mirzi treba dati sansu...
Jasa
Hajde ba uzivaj u pobjedi,zar nije bilo dosta sranja.Nemoj ziv bio gledati utakmice a ni komentarisati.A ti ne odgovara ne gledaj,ne dolazi,dosta je vise tih preseravanja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.