U FK Sarajevo optimizam pred derbi: Moramo odigrati bolje nego prethodne utakmice

Meč se igra sutra

U FK Sarajevo optimizam pred derbi: Moramo odigrati bolje nego prethodne utakmice

Samir Mlaćo
Nogometaši Sarajeva sutra će na stadionu Koševo ugostiti Široki Brijeg.

Radi se o pravom derbiju kola s obzirom da će to biti duel prvopaslirane i drugoplasirane ekipe. Prednost domaćeg tima iznosi pet bodova.

Pritisak je na strani bordo tima, a i gosti najavljuju otvorenu igru i vjeruju da mogu slaviti. 

“Očekuje nas još jedan derbi. Mislim da će biti teška utakmica, kao i svaka do kraja. Široki Brijeg nas je dobio prije dva kola, imamo motiv koji ćemo pokazati na terenu. Očekujem tešku utakmicu, ali i da ostvarimo rezultat koji će nas zadovoljiti. Dobro smo se pripremili kroz reprezentativnu pauzu i nadam se da ćemo odigrati mnogo bolje nego prethodne utakmice“, kazao je trener u stručnom štabu FK Sarajevo Danimir Milkanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč na koševu igra se sa početkom u 17 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starigrad
Naprijed Bordo bijeli.Sutra +8 aBd
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi