FK Sarajevo odradilo novi trening, trenirao i Altiparmakovski

Bordo tim trenirao u Trening centru

FK Sarajevo odradilo novi trening, trenirao i Altiparmakovski

S. Mlaćo

Fudbaleri Sarajeva odradili su prvi trening današnjeg dana u jutarnjim satima u Trening centru FK Sarajevo. Svi igrači prvog tima su trenirali, te trenutno u bordoj ekipi nema povrijeđenih fudbalera, što zasigurno raduje stručni štab.

 Jutarnjem treningu je prisustvovao i posljednji, novi fudbaler bordo kluba, Marjan Altiparmakovski, koji je odradio svoj prvi trening zajedno sa ostatkom ekipe.

"Drago mi je što sam tu. Momci su me odlično prihvatili u ekipu, uslovi za rad u kampu su jako dobri i radujem se svakom treningu. Želim pomoći ekipi da ostvari svoje ciljeve.", rekao je Altiparmakovski nakon prvog treninga sa ekipom.

Altiparmakovskog zajedno sa ostatkom ekipe, za svega nekoliko dana očekuje povratak na premijerligaške terene. Naime, nadolazećeg vikenda nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon završene zimske pauze, na rasporedu su utakmice 19. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Fudbalski klub Sarajevo gostovat će Širokom Brijegu. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 18. februara, sa početkom u 17.30 sati na stadionu "Pecera", uz direktan TV prijenos na MOJA TV.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi