Sarajevo mladog golmana posudilo Slobodi

Kovačević na posudbi u Mrkonjić Gradu

Sarajevo mladog golmana posudilo Slobodi

E. Škorić

Mladi golman Sarajeva Vladan Kovačević poslan je na posudbu u Slobodu.

Sarajevo je odlučilo da Kovačevića ustupi Slobodi iz Mrkonjić Grada do kraja sezone, kako bi ovaj mladi golman dobio prostor za igre i napredovanje.

Devetnaestogodišnji golman do sada nije zabilježio debi u dresu Fudbalskog kluba Sarajevo, a prethodno je pružao odlične partije za selekcije Akademije Sarajeva.

On se danas priključuje ekipi Slobode, koja se nakon prvog dijela sezone nalazi u sredini tabele 1. Lige RS-a.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Ranije je objavljeno kako će Zoran Blagojević biti posuđen Igman Konjicu, a on će ipak do kraja sezone biti član Zvijezde 09.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi