FK Sarajevo: Okončani radovi na tribini u Trening centru

U sklopu razvoja infrastrukture

FK Sarajevo: Okončani radovi na tribini u Trening centru

Edmir Škorić

U sklopu razvoja infrastrukture, FK Sarajevo je okončalo radove na tribini u Trening centru, na glavnom terenu Želimir Vidović Keli.

Angažmanom klupskih struktura je okončan ovaj projekat, više od 300 bordo stolica pružit će u narednom periodu mogućnost navijačima i simpatizerima da ugodnije prate utakmice SFK Akademije i prijateljske utakmice prvog tima.

U narednom periodu klub će da počne radove na izgradnji tribina na ostala dva terena sa travnatom podlogom u Kampu, te razvoju ostale prethodno planirane infrastrukture.

U svakom slučaju, članovi FK Sarajevo koji budu trenirali na terenima u Kampu imat će zaista sve uslove kao i do sada, a isto tako, uslvoi su još bolji za sve one koji dođu da nagledaju mečeve ili treninge.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi