Voskanyan: Ne znamo puno o Sarajevu, ali želimo obradovati sve Armence
Foto: FC Banants

Trener FC Banantsa o duelima prvog pretkola Lige Evrope

Voskanyan: Ne znamo puno o Sarajevu, ali želimo obradovati sve Armence

Danas je žrijebom u Nyonu odlučeno da će predstavnik naše zemlje FK Sarajevo u prvom pretkolu Lige Evrope igrati protiv armenskog Banantsa (Jerevan).

Ova ekipa je poprilična nepoznanica za bh. javnost, pa tako vjerovatno i za tabor Sarajeva, dok ni Armenci nisu baš najbolje upoznati sa klubom iz glavnog grada BiH.

"Kada smo saznali pet potencijalnih ekipa protiv kojih možemo igrati bilo je jasno da će lagani protivnici zaobići Banants... Pa je takav slučaj i sa FK Sarajevo. Trenutno ne znam puno toga o ovoj ekipi, ali imamo dovoljno vremena da se pripremimo za mečeve sa njima", istakao je trener Banantsa Aram Voskanyan za armenske medije, pa dodao:

"Naš tim uvijek daje sve od sebe, imamo dobru ekipu i uvjeren sam da ćemo borbeno ući u utakmice i usrećiti sve navijače našeg tima, ali i sve Armence".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, prvi meč se igra 12. jula u Armeniji, dok je revanš zakazan za sedam dana kasnije na stadionu Koševo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti