FK Sarajevo: Počela prodaja sezonskih ulaznica

Za novu sezonu

FK Sarajevo: Počela prodaja sezonskih ulaznica

E. Škorić

FK Sarajevo je pustilo u prodaju sezonske ulaznice za domaće utakmice u sklopu Premijer lige BiH.

Sezonske ulaznice je moguće kupiti po cijeni od 30 KM za tribinu "Sjever - Vedran Puljić", za istočnu tribinu cijena iznosi 70, a za zapadnu 90 KM.

Naglasimo da penzioneri i invalidi imaju pravo na popust od 50% na sve cijene sezonskih ulaznica.

Važno je istaći da sezonske ulaznice mogu kupiti isključivo aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo, a iste se mogu kupiti u klupskim prostorijama, u odjelu za članstvo, svakim radnim danom u periodu od 9h do 16h kao i naručiti u oba Bordo Fan Shopa.

Također, sezonske ulaznice možete kupiti i online putem klupske web stranice -  www.fksarajevo.ba

Iz FK Sarajevo preporučuju:

KORPORATIVNI PAKET - Pravna lica kupovinom 5 i više sezonskih ulaznica za tribinu po izobru mogu ostvariti zbirni popust od 20%.

POSEBNA PORODIČNA PONUDA: Za učlanjenje tri ili više članova vaše porodice sezonska ulaznica za tribinu po želji uz 50% popusta!

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sve informacije možete dobiti u odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo u ul. M.Tita 38/b, putem telefona 033/222-280 ili putem e-maila [email protected].

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi