Neželjeni gost na tribinama: Kostić u špijunskoj misiji

Trener Željezničarao gledao susret Zagreba i Sarajeva

Neželjeni gost na tribinama: Kostić u špijunskoj misiji

Adnan Beganović

Fudbaleri Sarajeva danas su u Sloveniji odigrali prijateljski susret sa hrvatskim drugoligašem Zagrebom i slavilo je rezultatom 3:1, a susret sa tribina posmatrao je i trener Željezničara Miloš Kostić.

Sarajevo se već nekoliko dana nalazi na pripremama u Sloveniji gdje se priprema i Željezničar koji u nadolazećoj sezoni ima samo jedan cilj, nakon tri sušne godine vratiti pehar namijenjen prvaku Bosne i Hercegovine u trofejne vitrine Plavog salona.

Plavi su u Sloveniji odigrali dva prijateljska susreta, dok je Bordo ekipi današnji duel sa Zagrebom bio prvi, a s obzirom da u svojoj bazi nije imao mnogo obaveza, šef stručnog štaba Željezničara Miloš Kostić je zajedno sa skautom ekipe s Grbavice Aldinom Ćenanom špijunirao velike rivale.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Željezničar i Sarajevo sastaju se u 1. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, a očito je da slovenački stručnjak ne želi ništa prepustiti slučaju i da s velikom pažnjom prati i pripreme gradskog rivala.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi