Zagonetna poruka sa Koševa: Šta se to sprema u FK Sarajevo?

Navijači u neizvjesnosti

Zagonetna poruka sa Koševa: Šta se to sprema u FK Sarajevo?

Haris Zilić

FK Sarajevo zaintrigirao je svoje navijače.

Bordo tim je stavio objavu na društvene mreže "19:46" i tako mnoge ostavio u neizvjesnosti.

Navodno će FK Sarajevo u terminu od 19:46 večeras predstaviti novi transfer, što su jedni od nagađanja, ali da bi dobili zvaničnu informaciju morat ćemo sačekati pomenuti termin.

🤫

Posted by FK Sarajevo on Friday, July 8, 2022

Klub je ranije danas objavio da je raksinuo ugovor sa Mirkom Oremušom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo tim se vratio sa priprema u Sloveniji, a za vikend će na Koševu odigrati pripremnu utakmicu protiv GOŠK-a, što će ujedno biti i generalna proba za početak nove sezone.

Sarajevo je u prvom kolu trebalo igrati protiv Tuzla Citya, a ta utakmica će biti odgođena zbog nastupa tuzlanske ekipe u evropskim takmičenjima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
fali nam napadac! bek i jedan vezni
4 0
Edin Merlin
Nova garnitura dresova !
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi