FK Sarajevo će prvi trening obaviti 12. januara, pripreme u Ljubuškom i Antaliji

Bh. prvak želi odbraniti titulu

FK Sarajevo će prvi trening obaviti 12. januara, pripreme u Ljubuškom i Antaliji

E. Škorić

Nogometaši Sarajeva na zasluženom su odmoru poslije izvanredne polusezone i općenito 2020. godine u kojoj nisu imali nijedan poraz u domaćim natjecanjima.

Odmor će trajati još neko vrijeme, pa će igrači i članovi bordo kluba imati pravo da provode vrijeme i blagdane uz svoje najmilije, a u pogonu su od sredine januara.

Prvo će 11. januara obaviti ljekarske preglede, a prvi trening pred nastavak sezone bit će održan dan kasnije.

Neki plan priprema je manje - više već tradicionalan kada je bh. prvak u pitanju. Odradit će se jedan dio u Ljubuškom, a zatim slijede pripreme u Antaliji gdje Sarajevo uobičajeno odrađuje glavni dio priprema.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Doduše, zbog situacije s pandemijom koronavirusa moguće su promjene i nije jednostavno definisati ni sam plan i program aktuelnosti u narednom periodu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ElComandante
Vec su je odbranili
2 0
kaskada24
Napadač???
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi