Niko na svijetu ne može pobijediti kada se ovakve šanse promaše
Ogroman broj promašaja koštao je Bordo ekipu u meču protiv Sloge Meridian

Ogroman broj zicera promašio je FK Sarajevo protiv Sloge Meridian

Niko na svijetu ne može pobijediti kada se ovakve šanse promaše

Midhat Šljivak

FK Sarajevo osvojio je samo jedan bod na Bilinom polju u duelu protiv FK Sloga Meridian. Konačan rezultat bio je 1:1, a u ovom meču Bordo tim je promašio nestvaran broj velikih šansi.

Fudbaleri Sarajeva priredili su novi šok svojim navijačima. Bordo tim je u meč sa Slogom Meridian ušao kao veliki favorit, ali na kraju je uzeo samo jedan bod.

Očekivano, navijači su nezadovoljni. Tim Mirze Varešanovića ofanzivno je potpuno zakazao i zaista je nevjerovatno šta su sve uspjeli promašiti u večerašnjem susretu.

Nakon što su u 48. minuti primili gol za 1:1, igrači Sarajeva stvaraju dvije velike šanse u kojima su imali jako loše reakcije.

Promašaj Hamze Čatakovića

Hamza Čataković prvi ne koristi loše boksovanje golmana Sloge Gučmazova, a zatim Kyeremeh odbitak lopte nakon šuta Ziljkića ne šalje u mrežu s tri metra.

 Kyeremeh nije zabio zicer s tri metra

Rezervisti Guliashvili i Oliveira su potom imali šansu da donesu noviu prednost Bordo timu. Lopta nije htjela u gol.

Oglasi

U 72. minuti Gruzijac je dobio fenomenalnu loptu od Oliveire. Bio je sam pred golom, ali udarac glavom ne završava u mrežu Sloge.

Gruzijac je promašio nemoguće

Oliveira je u finišu utakmice propustio šansu za gol. Gučmazov griješi na istrčavanju, gol je bio prazan, a Brazilac glavom ne zabija.

Brazilski napadač je promašio prazan gol udarcem glavom

Bilo je u ovom meču još nekoliko dobrih šansi za Bordo tim, no rezultat je na kraju ostao 1:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbaleri Sarajeva lagano dolaze do šansi. Međutim, realizacija je katastrofalna i nijedan tim na svijetu ne bi dobio utakmicu s ovolikim brojem promašaja.

Bordo timu je Evropa sada mnogo dalje. Šesti su na tabeli s 36 bodova, a u narednom kolu im slijedi gostovanje u Trebinju kod Leotara.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Na kakvi promasaji to je bilo ko fol ta tekma je prodata djikanima sa Ozrena!
0 1
nakopitam
Kurvettina mirvic ce ugasiti Sarajevo ako ga uskoro ne otjeraju. Njemu drugi komanduju sta ce raditi a vlasnik kluba malezijac uopste nijezainteresovan za uspjeh. Njemu cak odgovara ovako nesto jer ce sada i americki partneri dignuti ruke od kluba kao sto je uradio i onaj prosli gazda. Nakon toga on ce opet pronaci nove zrtve koje ce opljackati i tako u nedogled sve do gasenja. SARAJEVO NEMA KO DA BRANI!!!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti