Mirza Varešanović bez komentara o utakmici!
Ne mogu navijači FK Sarajevo biti zadovoljni rezultatom s Bilinog polja

Jagodić sretan zbog boda, trener Sarajeva se nije udostojio doći

Mirza Varešanović bez komentara o utakmici!

Midhat Šljivak

Sarajevo je ponovo razočaralo svoje navijače. Bordo klub je večeras u Zenici odigrao mršavih 1:1 sa Slogom Meridian i snovi o Evropi tima s Koševa su sve dalji.

Izabranici Mirze Varešanovića promašili su brojne šanse u duelu sa Slogom. Na kraju su uzeli samo bod (1:1) i sve su dalje od Evrope.

Ne može rezultatom biti zadovoljan trener FK Sarajevo Mirza Varešanović. Apsolutno su svi očekivali pobjedu njegovog tima u ovom meču.

Trener Sarajeva nakon meča nije želio dati svoje mišljenje. Nije se pojavio na obaveznim izjavama za TV kuću i gledaoci ostali uskraćeni za njegov komentar o utakmici.

Trener Sloge Meridian Vlado Jagodić zadovoljan je bodom.

"Mi smo kod 0:0 imali zicer. Htjeli smo ih napraviti nervoznim, ali primili smo gol takav kakav jeste. Napravili smo ono što sam želio, da ih dovedemo u nepovoljnu situaciju. Nismo bili baš dosljednji u igri na kontre, ali momcima čestitam od srca", ističe Jagodić i nastavlja:

Oglasi

"Poprilično smo desetkovani bili. Oni su ultraofanzivno ušli, no naše šanse donose rezultat. Sretan sam što sam osvojio bod. Shvatam i nervozu protivnika kada nema rezultata. Ovo danas smo zaslužili i nadam se pozitivoj seriji".

"Nama treba jedan pozitivan rezultat jer ekipa ima kvaliteta. Nedostajalo nam je šest igrača, iako se ne plašim mlade igrače ubacivati. Samo trebaju odigrati ono što tražim. Ovo kao da je pobjeda. Opterećenje su utakmice s direktnim rivalima. Mislim da neće biti problema što se tiče nas u narednom periodu", istakao je Jagodić.

Sarajevo je nakon ovog kiksa ostalo na šestoj poziciji prvenstvene tabele i ima osvojenih 36 bodova, dok je Sloga sada na 11. mjestu s 24 boda, koliko ima još četiri ekipe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Bordo tim ima još jedno teško gostovanje. Idu u Trebinje ekipi Leotara koja se također bori za opstanak.

S druge strane tim Vlade Jagodića u direktnom duelu za opstanak čeka ekipu Posušja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

omer
A ni rijeci o ponistenom golu Sarajeva u sudijskoj nadoknadi. Zar i autor ovog teksta stvarno misli da je bio faul u napadu? Pih!
2 0
Mustafa
Raduj se Mirza turcine dobio si pare od ceta a nasu Slibodu si .sahranio
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi