FK Sarajevo raskinuo ugovor s Makedoncem

Odlazi sa Koševa

FK Sarajevo raskinuo ugovor s Makedoncem

Fudbalski klub Sarajevo i makedonski internacionalac Risto Mitrevski sporazumno su raskinuli ugovor, te pomenuti fudbaler više nije član Bordo kluba. 

Mitrevski je u redove tima sa Koševa dospio prošle godine i za Sarajevo je uknjižio tek jedan zvaničan nastup, i to u utakmici Kupa Bosne i Hercegovine protiv Travnika (3:2). 

"Bio sam šest mjesecu u Sarajevu i nisam uspio da dobijem priliku za igru, međutim, takav je fudbal. Drago mi je što smo se na kraju rastali na jedan prijateljski način i svom sada već bivšem klubu želim sve najbolje, kako u evropskim utakmicama, tako i u domaćem prvenstvu", izjavio je Mitrevski nakon današnje posjete klupskim prostorijama.

Vrijedi istaći da je Mitrevski u proljetnom dijelu sezone boravio na posudbi u redovima srbijanskog Donjeg Srema, a FK Sarajevo putem službene stranice poželio mu je mnogo sreće u nastavku karijere. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.