FK Sarajevo sutra dobija prvo pojačanje

Dušan Hodžić novi igrač bordo tima

FK Sarajevo sutra dobija prvo pojačanje

M. Šljivak

Dušan Hodžić od sutra će postati novi član FK Sarajevo.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, Hodžić će se sutra pojaviti u Sarajevu, gdje će obaviti ljekarske preglede, te će ako sve bude u najboljem redu potpisati ugovor s bordo timom.

Tako će Hodžić postati prvo pojačanje ekipe s Koševa u ljetnom prelaznom roku. Danima se špekulisalo o potencijalnom transferu ovog igrača u redove Sarajeva, što će se na kraju i dogoditi.

Sjajni bočni fudbaler iza sebe ima odličnu sezonu u Radniku iz Bijeljine. Bio je jedan od ključnih igrača na putu do osvajanja Kupa BiH, ali se na kraju ipak odlučio za prelazak u FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hodžić je u karijeri pored Radnika igrao još za Mladost iz Velike Obarske, te mostarski Velež.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi