FK Sarajevo traži odgodu gradskog derbija protiv Željezničara

Žele drugi termin

FK Sarajevo traži odgodu gradskog derbija protiv Željezničara · Saznajemo

E. Čaušević

Nogometni savez Bosne i Hercegovine jučer je saopštio da će se 23. i 24. kola Premijer lige igrati pred praznim tribinama zbog koronavirusa.

Naravno, u centru pažnje našao se veliki gradski derbi između Sarajeva i Željezničara koji se igra na Koševu u okviru 24. kola. Nakon ove odluke bilo je jasno da će se susret vječitih rivala igrati pred praznim tribinama što je sigurno hendikep za oba tima.

Kako saznaje SportSport.ba iz FK Sarajevo su spremili dopis na adresu NSBiH u kojem se traži odgoda gradskog derbija, odnosno termin utakmice koja bi se igrala pred navijačima.

Kontaktirali smo i FK Željezničar, ali su nam iz kluba sa Grbavice izjavili da oni još uvijek nisu poslali takav dopis.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li će se derbi igrati za desetak dana kako je to prvobitno planirano ili će doći do promjene termina znat će se nakon odluke NSBiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ajanbrrin
Radi guzaaa.... Eto brkovirusa!
21 31
Baron
Pitari pisu samo za derbi,za zvijezdu 09 niko nista ne pise kao da tu ne igra njihov "voljeni" klub,toliko o ljubavi prema klubu
27 26

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi