Hoće li Marinović biti dobar domaćin svom velikom prijatelju?

Nekadašnji saigrači iz Crvene zvezde

Hoće li Marinović biti dobar domaćin svom velikom prijatelju?

A. Čaušević

Vinko Marinović je svoju avanturu na klupi Sarajeva počeo s maksimalnim učinkom. Na tri susreta ostvareno je isto toliko pobjeda.

Najbolju utakmicu drugog dijela sezone Bordo tim je odigrao na gostovanju kod Marinovićevog bivšeg kluba. Šampionskom predstavom savladan je Borac s 0:2.

Marinović nije imao milosti prema svom bivšem klubu, odlična postavka i odgovarajući pristup rezultovali su osvajanjem tri boda.

Trener Sarajevo će u nedjelju biti "domaćin" bivšem saigraču i velikom prijatelju, Perici Ognjenoviću koji je početkom sedmice preuzeo Zvijezdu 09.

Njih dvojica su bili saigrači u Crvenoj zvezdi krajem prošlog stoljeća, a sada će se se naći na suprotnim klupama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Marinović na raspolaganju ima puno jači i kvalitetniji tim te ima mnogo veće šanse za pobjedu, ali sigurno i Ognjenović na stadion Asim Ferhatović Hase ne dolazi s bijelom zastavom.

Meč Sarajevo - Zvijezda 09 igra se u nedjelju od 18 sati, nažalost bez prisustva publike.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Ta' ce Zvijezda 09...:)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi