Nogometaši Sarajeva odradili trening nakon derbija, ko će voditi ekipu na Pecari?
Detalj sa sinoćnjeg derbija na najvećem bh. stadionu

Uprava bordo kluba mora brzo reagovati

Nogometaši Sarajeva odradili trening nakon derbija, ko će voditi ekipu na Pecari?

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib
Burno je na Koševu.

Sarajevo je sinoć remiziralo protiv FK Željezničar (1:1) u najvećem bh. deriju, a nakon meča makedonski stručnjak Aleksandar Vasoski je saopštio da podnosi ostavku na mjesto šefa stručnog štaba.

Danas je to učinio i savjetnik za sport Ivan Kepčija.

Kepčija je odluku saopštio prvom čovjeku kluba Ismiru Mirviću pred kojim je mnogo posla.

Nogmetaši Sarajeva u 13 sati danas su odradili trening, a isti su vodili pomoćni trener Abdulah Oruč i kondicioni Evelin Pipo.

Oglasi

S obzirom na jučerašnju utakmicu, odrađen je lakši trening, a u bordo taboru okreću se subotnjem prvenstvenom gostovanju kod NK Široki Brijeg.

Da li će do tada bordo klub dobiti novog šefa struke ostaje da se vidi.

Špekuliše se da bi zamjena za Vasoskog mogao biti Dženan Uščuplić, a u javnosti se spominju i Mirza Varešanović, Vule Trivunović, pa i Husref Musemić, Nermin Bašić...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo meč na Pecari igra u subotu od 17 sati. U timu neće biti iskusnog napadača Mersudina Ahmetovića koji je sinoć dobio treći žuti karton. Zbog povrede neće biti Avramovskog, a upitni su Dražen Bagarić te Selmir Pidro. Navedeni su propustili i sinoćnji derbi.

Bordo tim već narednog četvrtka očekuje meč sezone protiv FK Velež u finalu Kupa naše zemlje u Zenici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
Treba dat sansu Mirzi Varesanovicu.
1 0
Noname992
Ustati pa reći Uščuplić Dženo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti