FK Sarajevo trenirao u Zenici: Marinović na treningu poslao jasnu poruku igračima
Marinović je bio raspoložen i na press konferenciji, ali i na službenom treningu Sarajeva, ali je jasno i glasno poručio igračima da im je sutra velika šansa da odu korak dalje nego prošle sezone, te da izbore utakmicu protiv Celtica

Sjajna atmosfera u bordo taboru pred sutrašnji meč

FK Sarajevo trenirao u Zenici: Marinović na treningu poslao jasnu poruku igračima

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Fudbaleri Sarajeva sutra će na stadionu Bilino polje u okviru 3.pretkola Evropske lige dočekati tim Budućnosti iz Podgorice.

Svi se nadaju da bordo momci sutra mogu napraviti korak više, te se plasirati u posljednju rundu takmičenja prije grupne faze Evropske lige.

Izabranici Vinka Marinovića su danas odradili i službeni trening u Zenici,a od prije je poznato da za ovaj meč stručni štab ne može računati na Ivana Jukića, Hrvoja Miličevića i Zinedina Mustedanagića.

Iako nije otkrio na press konferenciji, trener Vinko Marinović sigurno da će sutra na golu biti Kovačević, ali i da će u napadu biti junak iz Tuzle, sjajni Matthias Fanimo.

Zanimljivo je bilo i na treningu bordo ekipe, Vinko Marinović je zajedno sa stručnim štabom okupio sve igrače, te im poslao jasnu poruku.

"Sutra igrate veoma bitnu utakmicu, imate veliku šansu da se pokažete i da napravimo dobar posao. Ja ne znam da li može biti veća motivacija oko toga da sutra pobijedite, te da ovdje ugostimo Celtic, ako to nije dovoljno da sutra ne ostavimo srce na terenu, ja onda ne znam", kazao je u kratkom obraćanju igračima šef struke FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

U bordo taboru vjeruju da će sutra nastaviti sa serijom dobrih igara, ali najbitnije im je da prođu Budućnost, te onda na Bilinom polju dočekaju veliki Celtic.

Teren Bilinog polja je u odličnom stanju, tako da se sutra očekuje jedna otvorena utakmica, a svi se nadamo da će u narednu rundu takmičenja otići predstavnik naše zemlje.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Tako je sefe, srce na terenu - Buducnost sutra mora pasti, ako treba i pohrvat se sa njima na terenu - ako necemo sada napraviti neki iskorak u Evropi , kada cemo
14 1
Juve88
Deder vidite dok ste tamo da kupite i Bilino polje al ako moze za pola marke puno vam je jedna marka.
3 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi