FK Sarajevo u Tuzli ima podršku i sa sjeverne tribine

Ne biraju načine kako da bodre voljeni klub

FK Sarajevo u Tuzli ima podršku i sa sjeverne tribine

S. Grebović

U ovim trenucima derbi utakmicu 9. kola BH Telecom Premijer lige igraju Tuzla City i FK Sarajevo.

Trenutni rezultat je 1:0 za tuzlanski ekipu, a jedini gol bio je djelo Voje Ubiparipa iz kaznenog  udarca u 9. minuti, nakon što ga je prethodno u šesnaestercu faulirao Mustafić.

FK Sarajevo i pored rezultatskog zaostatka ima podršku svojih najvjernijih navijača koji su na tribine Tušnja ušle oko 20. minute. Pored tribine na koju inače budu smješteni gostujući navijači, izvjestan broj navijača Sarajeva ovaj meč posmatra i sa sjeverne tribine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sloboda1919tz
ovo je stbarno provokacija od strane celnika tc
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi