Ne biraju načine kako da bodre voljeni klub

FK Sarajevo u Tuzli ima podršku i sa sjeverne tribine

5

Komentari (5)

sloboda1919tz
ovo je stbarno provokacija od strane celnika tc
Edin Merlin
Tajkun Husić diktira,uskoro ulazi i u savez da bude kompletan lopovluk ! Do godine Simin Han prisvaja Tušanj i osvaja duplu krunu !!!!
Bhf
Svaka cast za navijace ali zasto je provokacija?To sranje sto su neki iz saveza nametnuli da gostujuci navijaci nemogu uci na stadion odma na pocetku utakmice nije nista novo.To se dogadja vec duze vremena.
sloboda1919tz
mislim druze samo na to sto jectu kop navijaca slobode i sa to ne ide tako nigdje na svijetu
Ninoox
Sta ima lopovluk, covjek uveo Slobodu u premijer ligu, dok je bio celnik slobode, sloboda bila medju top 4 tima na tebeli, a gledaj gdje sad.. uzeo Simin Han a vidi gdje je sad Simin Han haha Covjek zna sta radi, a u Bosni haman kad znas sta radis odma si lopov.. Nema mi smo narod samo za nabit u guzicu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.