FK Sarajevo ugostilo dječake Borca iz Jelaha

Na Koševu i u Trening centru bordo kluba

FK Sarajevo ugostilo dječake Borca iz Jelaha

Endin Čaušević

Podršku sa porodične tribine “Zapad Galerija” igrači Fudbalskog kluba Sarajevo na utakmici protiv Čelika, imali su od strane 140 članova FK Borac iz Jelaha. 

Mališani pomenutog kluba, zajedno sa svojim trenerima i roditeljima, bili su gosti Fudbalskog kluba Sarajevo na pomenutom premijerligaškom susretu, a svojim navijanjem bili su zasigurno od pomoći igračima bordo kluba na terenu, koji su došli do sigurne i ubjedljive pobjede rezultatom 4:0.

Nakon utakmice, druženje sa mališanima iz Jelaha se nastavilo u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru, gdje su odigrali i prijateljske utakmice protiv vršnjaka Škole fudbala “Asim Ferhatović-Hase”, a od strane FK Sarajevo, dobili su i prigodne poklone kompanije NIKE, kako bi imali trajne uspomene na druženje u Trening centru FK Sarajevo.

Dječaci Borca su se zahvalili današnjom podrškom FK Sarajevo na lijepom druženju, a Fudbalski klub Sarajevo tokom čitave sezone na porodičnoj tribini “Zapad Galerija” u goste prima veliki broj škola fudbala, osnovnih škola i drugih sportskih klubova iz čitave Bosne i Hercegovine, a Bordo klub nastavlja sa tim i u nastavku takmičarskog dijela.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi