FK Sarajevo zatražio sastanak: Ponovo igramo u drugom gradu, ne želimo to i narednog ljeta

Dopis je otišao na adresu načelnika Ajnadžića

FK Sarajevo zatražio sastanak: Ponovo igramo u drugom gradu, ne želimo to i narednog ljeta

Samir Mlaćo

FK Sarajevo je zatražio sastanak sa Općinom Centar.

FK Sarajevo je zatražio sastanak sa Općinom Centar.

Zahtjev je otišao na adresu načelnika Nedžada Ajnadžića, a iz bordo kluba su u istom između ostalog istakli da i ove godine utakmice Evropske lige moraju igrati u drugom gradu, te da žele učiniti sve da se isti scenario ne ponovi i narednog ljeta.

"Nakon što je na sjednici Općinskog vijeća održanoj 29. jula usvojena odluka o trajnom zakupu nad Olimpijskim stadionom Asim Ferhatović Hase, FK Sarajevo je već narednog dana uputio prvu molbu za prijedlog termina sastanka.

Općina Centar informisana je o članovima pregovaračkog tima dana 10. augusta kada je još jednom zatražen prijedlog termina sastanka.

Uzimajući u obzir vremenski period koji je prošao od sjednice OV-a, te imajući u vidu značaj samog ugovora i njegovog sadržaja kao i obim predviđenih poslova, najljubaznije Vas molimo da zakažete termin sastanka u toku sljedeće sedmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S obzirom na to da i ove godine utakmice Evropske lige igramo u drugom gradu, želimo učiniti sve što možemo da se isti scenario ne bi ponovio i narednog ljeta.

Unaprijed se zahvaljujemo i iskreno radujemo početku pregovaračkog procesa, kako bi zajedno kreirali najbolje rješenje za sve zainteresirane“, stoji u dopisu koji je potpisala generalna direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chwilla
Uzeli ste stadion na koncesiju, izvolite uložite pare i igrajte. Niko Vam ne brani.
10 19
Samoiskreno
Dobrodošli u Zenicu, platite 20 000 i koristite sve resurse. Hvala i prijatno, sretno u Evropi.
17 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi