Nastavljaju se veliki problemi u taboru potencijalnog rivala FK Sarajevo!

Još uvijek bez dogovora

Nastavljaju se veliki problemi u taboru potencijalnog rivala FK Sarajevo!

A. Čaušević

Sarajevo će u trećem pretkolu Europa lige igrati protiv boljeg tima iz duela Astane i Budućnosti. Taj meč igrat se u četvrtak, 17. septembra u Kazahstanu. 

Višestruki prvak Kazahstana sigurno ima ulogu favorita u jednom eliminacionom susretu, međutim timu iz Nur-Sultana u posljednjih nekoliko sedmica ne ide sve po planu.

Naime, u Astani još uvijek pronašli novog trenera. U proteklom periodu obavljeno je niz razgovora sa kandidatima, ali su otpadali jedna po jedan. Posljednji koji je ispao iz utrke je Andrey Karpovich.

U međuvremenu potpisan je i sporazumni raskid ugovora sa Michalom Bilekom koji je dobio otkaz nakon ispadanja od Dynamo Bresta u kvalifkacijama za Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Posljednje informacije iz Kazahstana govore da će ekipu protiv Budućnosti ekipu voditi direktor Paul Ashworth koji je postavljen za vršioca dužnosti šefa stručnog štaba.

Sarajevo će svoj meč trećeg pretkola igrati u Bosni Hercegovini, još uvijek nije poznato da li će to biti na stadionu Asim Ferhatović Hase ili Bilino polje u Zenici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bistrik87
Prolazi ovo Sarajvo, a mozda dodje i Buducnost. Braniti se necemo, napadamo i drzimo cast ove zemlje, a ne ko pojedinci sto bunker igraju na 3 1
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi