FK Slavija uplatila dugovanja Edinu Dudi

Utakmica Slavije i Olimpica će biti odigrana

FK Slavija uplatila dugovanja Edinu Dudi

Endin Čaušević

Advokat nekadašnjeg fudbalera Slavije Edina Dude, Fuad Čolpa poslao je danas pismo na adresu našeg portala u kojem tvrdi da Slavija još uvijek nije uplatila dugovanja Dudi.

On je u svom pismu naveo da je sutrašnja utakmica između Slavije i Olimpica pod znakom pitanja jer klub iz Lukavice još uvijek nije uplatio dugovanja koja ima prema svom nekadašnjem igraču Edinu Dudi u iznosu od 11,250 KM.

Ipak, portal sportdc.net prenosi da je Slavija uplatila sredstva na račun N/FS BiH, te da čelni ljudi Saveza novac sada trebaju proslijediti Dudi. Kao dokaz priložena je i uplatnica FK Slavija za svog nekadašnjeg igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi