Jahić: Velež trenutno igra najljepši nogomet, imaju i sjajnog trenera

Važan meč za Slobodu

Jahić: Velež trenutno igra najljepši nogomet, imaju i sjajnog trenera

Samir Mlaćo

FK Sloboda nakon poraza od Olimpika ostao je bez šefa stručnog štaba.

Nakon dva poraza na otvaranju drugog dijela sezone Gradimir Crnogorac je odlučio da digne sidro, a na klupu su privremeno sjeli Adnan Osmanhodžić i Adnan Jahić.

Sloboda sutra dočekuje Velež, a Jahić je govorio pred taj meč.

"Velež nema pobjede na Tušnju. Što se tiče naša dva vezana poraza, te nove utakmice, mogu reći da nam u ovom trenutku dolazi ekipa koja trenutno igra najljepši nogomet u državi i predvođena je sjajnim trenerom. Ova utakmica nam baš i ne dolazi u pravom trenutku, ali mislim da se možemo nadati pozitivnom rezultatu", kazao je Jahić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Govorio je i o atmosferi u ekipi.

"Drastično se promijenila u posljednih par dana. Igrači su svjesni tabele i šta nosi ova utakmica. Ne daj Bože nekog negativnog rezultata...", dodao je Jahić, trener kadetske selekcije FK Sloboda.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MentalMan87
Sa onakvom igrom ko protiv olimpika ako pristupe velez ce im peticu uvalit,al ovo je 1 ili X,Sloboda ce ostat u ligi
5 3
rodjak
Jaha cuo sam od tvojih brcaka da si dobar cojek i da si dobar sa Dudicem ,zao mi je ali mi jednostavno moramo ici na pobjedu i nemamo prostora za kalkulacije.Mi ce mo od prvog zvizduka jurnuti svim silama u napad,pripremite dobro odbranu,okani se napada :)
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi