FK Sloboda dogovorio dolazak štopera

Bivši igrač Zvezde na Tušnju

FK Sloboda dogovorio dolazak štopera · Saznajemo

M. Šljivak

FK Sloboda jako je blizu angažmana 22-godišnjeg srbijanskog defanzivca Miloša Stojanovića.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, Sloboda je već dogovorila sve uslove oko dolaska Stojanovića u svoje redove i on bi trebao da pojača zadnju linuju Tuzlaka u narednim danima.

Stojanović u redove tima sa Tušnja dolazi iz ekipe Budućnost Dobanovci sa kojom je igrao Prvu ligu Srbije, a radi se o fudbaleru koji je prošao omladinske selekcije Crvene zvezde.

Beogradski velikan ga je često slao na posudbe, pa je tako igrao još za Kolubaru, Bežaniju, Voždovac i Sinđelić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stojanović je bio i redovan član omladinskih selekcija Srbije.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ooljaca
Kurcina od igraca
1 4
Cim je taj iz Zvezde dosao u Slobodu, zna se koliko on vrijedi. Igraci koji nemaju nikave sanse da igraju u premijesipu Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne gore i Makedonije, ti igraci obicno dolaze u BiH, jer BH liga je deponija za igrace nikakvih kvaliteta iz republika bivse Jugoslavije.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi