FK Sloboda dogovorio raskid saradnje sa Marijanom Bloudekom

Pozicija šefa struke je u međuvremenu pripala Milenku Bošnjakoviću

FK Sloboda dogovorio raskid saradnje sa Marijanom Bloudekom · Zvanično

Iskusni stručnjak Marijan Bloudek je prije 10-ak dana stigao na kormilo Slobode. U međuvremenu se, međutim, promijenilo rukovodstvo kluba i krenulo u potragu za novim trenerom - bez da je raskinuta saradnja sa Bloudekom.

FK Sloboda je jučer zvanično predstavila novog trenera, Milenka Bošnjakovića, a tek danas stiže potvrda sa Tušnja da je raskinuta saradnja sa Bloudekom.

"Pregovarački tim FK Sloboda i Marijan Bloudek dogovorili su sporazmni raskid ugovora, a koji ne ide na štetu kluba... Tokom pregovora, gospodin Marijan Bloudek je bio korektan i pokazao je razumijevanje za cjelokupnu situaciju u našem klubu. Istakao je da mu je želja da se klub stabilizuje i vrati na staze stare slave... Marijanu Bloudeku se zahvaljujemo na razumijevanju i želimo mu mnogo sreće u nastavku njegove profesionalne karijere", poručili su iz FK Sloboda.

Inače, Marijan Bloudek je Slobodu vodio samo na prijateljskom meču protiv zagrabačkog Dinama, odigranom povodom stogodišnjice tuzlanskog prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bludek je u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio još NK Smartno, Čelik, Sladki Vrh, Zrinjski, Široki Brijeg i NK Pomorac.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

niko nikovic
reci bolje ti je koliko ste mu iskeširali na ruke
1 1
Honduras
otjerate hrvata dovedete srbina,sram vas bilo.ovo je majorizacija
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti