Sloboda nije zaboravila Ervina Čejvanovića!
FOTO: FK Sloboda

Preminuo 2009. godine

Sloboda nije zaboravila Ervina Čejvanovića!

S. Mlaćo

U FK Sloboda nisu zaboravili Ervina Čejvanovića.

Kadeta Slobode nema već 12 godina, no nije zaboravljen, a to je potvrđeno i jučer.

I jučer su se iz Slobode okupili na groblju Trnovac i prisjetili se dječaka koji je više od svega volio igrati za Slobodu. Teška bolest ga je odvojila od terena, a prije 12 godina i otela od života.

"Ja se svim ovim ljudima koji su danas pored svih ovih bolesti, ovih problema i svega, zahvaljujem što su u ovolikom broju došli. Zahvaljujem se i FK Sloboda, upravi, trenerima, FK Tuzla City koji su došli i obilježili ovu godišnjicu. Zahvaljujem se svoj rodbini i komšijama. Dvanaest godina je prošlo, ali vjerujte da sam iznenađen ovolikim brojem da su ljudi došli da podrže moga sina i da se još uvijek sjećaju i da moj sin živi među nama još uvijek”, poručio je Midhat Čejvanović, Ervinov otac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Crveno – crna porodica koju su predvodili predsjednik Elmir Šećerbegović, član stručnog štaba Adnan Jahić, naši prvotimci i omladinci, odali su počast našem kadetu koji je preminuo 2009. godine. Podsjetimo, Ervin Čejvanović je nastupao na utakmici Slobode i Čelika za naš kadetski tim kada se povrijedio. Tada četnaestogodišnjak u jednom duelu je doživio šok od kojeg se nije oporavio. Godinama je njegova porodica vodila bitku za Ervinovo ozdravljenje, ali nažalost preminuo je prije 12 godina", istakli su iz FK Sloboda.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kurjak
Svaka čast,divan gest.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi