Sloboda minimalno poražena od Mačve

Prijateljski meč

Sloboda minimalno poražena od Mačve

E. Škorić

FK Sloboda je u Šapcu u prijateljskom meču odmjerila snage sa Mačvom, koja je na kraju slavila s 1:0.

Gradimir Crnogorac je meč započeo u sastavu: Golubović, A. Beganović, Kapetanović, Jusić, Avdić, Kurtalić, Predragović, Resić, Osmić, Dž. Beganović i Alić.

Nakon što je prvih 45 minuta okončano bez golova, u nastavku susreta šef struke Crveno – crnih dao je priliku za igru i ostalim prvotimcima. S obzirom da je ovo bio prvi pripremni meč, očekivano je bilo da fudbaler „teških nogu“ istrče na šabački plastični teren.

Ipak, protiv Mačve koja već sljedeće sedmice nastavlja svoj šampionat, crveno – crni su pružili dobru partiju i kreirali nekoliko sjajnih prilika za postizanje gola. Domaćin je jedini pogodak, ispostavilo se odlučujući, postigao u drugom poluvremenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odmah nakon utakmice uslijedio je povratak u Tuzlu, a naredna provjera je 28. januara u Gradačcu protiv Zvijezde.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slobodas
Treba pravi špic i pravi centralni vezni , pola ekipe su krila i polunapadači i onda igraju na pozicijama koje im nisu primarne
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi