Ružne scene poslije posljednjeg zvižduka na Tušnju

Gosti nose tri boda

Ružne scene poslije posljednjeg zvižduka na Tušnju

Samir Mlaćo
Sarajevo je slavilo na Tušnju danas u sjajnom meču (2:3), a nakon posljednjeg sudijskog zvižduka viđene su i nemile scene. 

Domaći su vodili 2:0, te se činilo da će do tri boda, ali nisu se gosti predavali.

Stigli su do 2:2, a zatim i velikog preokreta. Sjajna je atmosfera bila na Tušnju, a onda na kraju meča haos.

Došlo je do nemilih scena na Tušnju, tačnije, do određenog sukoba pristalica domaćeg tima i nekadašnjeg igrača Slobode a danas Sarajeva, Ziljkića. 

Zbog čega, u ovom trenutku nije jasno, no navodno je i jedan zaštitar ušao u sukob sa Ziljkićem. Stvorila se gužva na atketskoj stazi, a na kraju je sve smireno od strane policijskih snaga.

No, nije tu bio kraj, odnosno tenzije su se preselile i ispred svlačionica, a biće zanimljivo vidjeti da li će u svoj notes nešto staviti delegat susreta. U svakom slučaju, scene kakve nisu potrebne bh. fudbalu, pogotovo nakon sjajne partije na terenu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Od svih srpskih klubova, sloboda je najgora
2 9
user1676362182
Ko gubi ima pravo da se ljuti hehe
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi