FK Sloboda o budućnosti Inicijative 4R: Gubi se smisao...

Već nakon trećeg međusobnog duela potpisnika inicijative

FK Sloboda o budućnosti Inicijative 4R: Gubi se smisao...

S. Mlaćo
Uzbudljivo je bilo jučer na Tušnju. Sarajevo je nadigralo Slobodu 2:1, a domaći su imali mnogo zamjerki na suđenje Antonija Bandića.

Ovaj sudac koji je i ranije bio u centru pažnje našao se na meti kritika navijača, ali i igrača te trenera Slobode. Mladen Žižović je dobio i crveni karton, Muharem Ćivić treći žuti i neće nastupiti na Grbavici protiv Željezničara.

Sa Tušnja su se sada oglasili, a između ostalih su naveli da neće komentarisati suđenje, te dodali da daljnji rad gupe 4R čiji je član i FK Sarajevo gubi smisao.

“Zbog velikog interesovanja javnosti i medija, FK Sloboda ovim putem želi da se oglasi povodom utakmice FK Sloboda - FK Sarajevo.

FK Sloboda nema namjeru da komentariše suđenje sudije Bandića i pomoćnika. S obzirom na to da su sve utakmice u direktnim prenosima, komisija za sudije kao i svi ljubitelji fudbala imaju priliku ocijeniti rad arbitara, komentari kluba su nepotrebni.

Također, primili smo dosta upita o daljem radu grupe 4R, čiji je član i FK Sarajevo. FK Sloboda ne želi da komentariše naše buduće djelovanje u sklopu ove grupe jer se gubi smisao iste. FK Sloboda će nastaviti svoje djelovanje i biti svijetli primjer u m:tel BiH Premijer Ligi, po načinu igre, ulaganju u omladinski pogon, i ozbiljnom pristupu vođenja kluba s ciljem pravljenja održivog kolektiva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Želimo se zahvaliti nevjerovatnoj tuzlanskoj publici na fantastičnoj podršci tokom cijele utakmice, a pogotovo na samom kraju, gdje su požrtvovanost i borbenost igrača nagrađeni desetominutnim aplauzom ekipi koja je ostavila sve na terenu.

Podrška navijača sa cijelog Tuzlanskog kantona nije samo finansijski neophodna da bi se izborilo mjesto na tabeli koje zaslužujemo, nego je i kritična moralna podrška timu koji se sportski bori na svakoj utakmici“, stoji u saopštenju FK Sloboda.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Paradajz
Hahahaha krivo im sto ih je Sarajevo bez pola ekipe, trenera i sa juniorima pobijedilo
51 12
dinass
Eto vam sad grupa,meni ste pucali minuse i pisali bajke hahhahhhahaha,pa ista su to sve govan,svi kupuju sudije i rade ono protiv cega se zalazu lafo tom grupom.Stimaju utakmice,kradu igrace jedni drugima isl.Svi smo mi ista ****a i lako je manipulirati sa nama,zato nam i jeste ovako.****la vas grupa 4r ili kako vec nakon 3 medjusobne utakmice se raspala.I gdje su one tuzbe *****a Musije?Pokuso kriminal,Celik nije dao prijetio svima i povuko se u MISIJU rupu kako i svaki krimos.
7 36

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi