10

Komentari (10)

elvirbaljic
lose, morala se ova utakmica dobiti...
Tcity
Upravu si,moralo se ovo dobiti... Poslije izjednacenja stali su, kao da je druga ekipa igrala posline gola...
Dino_2000
@elvirbaljic U pravu si cist penal ko suza za Slobodu na samom kraju utakmice.Nikad nam nisu svirali tako da i ovo nije iznenadjenje.
elvirbaljic
Mislis kad je Sesara lopta pogodila u glavu, a Milenku ****m scerku, onako malo hinjski..
Dino_2000
@TCity Lijepi strah,valja opet po Tuzli se setati.
jas20
Iznenadjen sam da nisi rekao kako je i penal dosudjen Cityu nepravedan. Hajte molim vas.. ne podje vam za rukom da dokazete kako je "vas grad" ?
Dino_2000
@jas20 Ne znam cemu vas grad pod navodnicima,ako jos nekome nije jasno onda je stvarno lice sa posebnim potrebama.
jas20
Nek si ti se uhavatio za navodnike... Ne dijeli se grad na taj nacin??
Dino_2000
@jas20 Zar te nije prosla euforija od prosle utakmice, stvari su dosle na svoje mjesto,cim se ulaznica treba platiti 5 KM bilo je 15-ak simpatizera TC. A vidio si sta je inat prosli put,kad je ulaznica bila 10 KM sjever je bio skoro pun. I sad treba stvarno biti posebno pametan i reci ciji je ovo grad.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti