FK Sloboda i NK Mramor dogovorili uslove sportske saradnje
Sloboda i Mramor u narednim danima potpisaće ugovor o saradnji

U narednim danima biće poznato više

FK Sloboda i NK Mramor dogovorili uslove sportske saradnje

E. Dindić

FK Sloboda ovih dana dogovorio jesportsku saradnju sa niželigašem NK Mramor. 

Dva predsjednika su dogovorila da će iz Slobode jedan iskusan trener, kao i svi mlađi fudbaleri na koje se u ovom trenutku ne računa u Slobodi, otići na kaljenje u ovu ekipu.

S druge strane Sloboda će dobiti jako dobru infrastrukturu ovog kluba, tačnije njihov kvalitetni travnjak za treninge, te odigravanje prijateljskih susreta.

Kako kažu iz Mramora, ovo je samo početak saradnje ova dva kluba, te bi ona u narednom periodu mogla da se proširi na još mnoge druge stvari. Zvanični potpis saradnje ova dva kluba trebalo bi da se ozvaniči u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi