Slobodi prijeti najgori niz otkako igra Premijer ligu

Može li tuzlanski klub zaustaviti crnu seriju?

Slobodi prijeti najgori niz otkako igra Premijer ligu

Edmir Škorić

FK Sloboda je u seriji od četiri poraza, nakon što je tuzlanski premijerligaš u subotu poražen od Veleža na Tušnju.

Velež u prethodnih 17 gostovanja na Tušnju nikada nije slavio, a jučer je i ta tradicija srušena. Evidentno je da su Tuzlaci u problemu, nedavno ih je napustio Gradimir Crnogorac i još uvijek se čeka na imenovanje njegovog nasljednika.

Ekipu privremeno vode Adnan Jahić i Adnan Osmanhodžić, ali ni oni nisu pomogli da se zaustavi negativna serija. Slobodu su prije Veleža porazili Olimpik i Tuzla City u drugom dijelu sezone, a uključujući poraz na Koševu u posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone, to je četvrti uzastopni premijerligaški poraz.

Nekoliko puta su u prošlosti Tuzlaci imali četiri uzastopna poraza u ligi, ali nikada prije nisu doživjeli da bivaju pet puta u nizu poraženi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dakle, sada strahuju od takvog scenarija, a dosta toga ovisit će o rasporedu preostalog dijela sezone. Prema nekim kombinacijama, nije isključeno da im rival bude Tuzla City.

S obzirom na poziciju na tabeli, evidentno je da će neko iz samog vrha biti rival crveno-crnima, što ih dovodi u opasnost da će upisati novi poraz i samim tim nastaviti negativan niz.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slobodas
Hvala upravi
3 0
Brazuka
Što nas mrzite?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti