12

Komentari (12)

Ljacmu1
Ibro vraća svoje u zonu ispadanja
Ultras
Izgleda da se proročanstvo ispunjava lagano. Tuzla postaje plava
Dino_2000
@Ultras Sto to trazis materi ****ca.
Ultras
Ma ja cu tvojoj dati dobru čunu. A sad hajde pocni da kukas i da se zalis na gospodin Binga kako nece bjedi da pomogne. Neka ga tvoja mama zamoli mozda uspije.
Dino_2000
@Ultras Poselami prvi red dzenaze,od bjede.
Ultras
Poselami i ti mamu od raje iz Podrinja. A moze dodatno i iz dijaspore gnjido
Dino_2000
@Ultras Znaci pobjeglo se u dijasporu,to je ono kad je karadzic rekao da se preda oruzje u devet sati a ti dosao u sedam da ne zakasnis.
Dino_2000
I kakva raja iz podrinja,ti ne znas ni sta znaci raja.Haj sad goram il dolam.
Ultras
Jadan ti dinček. Nisam ja pobjegao nigdje konjino glupa jer nisam ni rodjen u Bosni. . A ti kretencino glupa znaj da su drugi odbranili tvoju usmrdjelu Tuzlu. A **** ti Karadzic mater jer vidim da ti je on heroj. Idi i pojavi se pred tim ljudima sto su izgubili nekog od porodice pa imaj muda i pred njima velicaj cetnika
Dino_2000
@Ultras **** on tebi i takvim ko ti mater.Znaci babo ti pobjegao prije rata dok je.moj se borio i sta se onda javljas koje picke materine.Jedi ****a seljacino.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti