'Novi' Tušanj je spreman: Komazec 'pocijepao' mrežu na sjajan način

Iskusni napadač velika uzdanica Slobode u borbi za opstanak

'Novi' Tušanj je spreman: Komazec 'pocijepao' mrežu na sjajan način

S. Mlaćo
Nogometaši Slobode vratili su se konačno na svoj Tušanj te sutra žele pobjedu u važnom meču protiv Leotara. Radi se o direktnom duelu dva tima koja se bore za opstanak, pa bodovi imaju dvostruku vrijednost.

Tuzlaci su već i trenirali na Tušnju, a na društvenim mrežama iskusni napadač Nikola Komazec pokazao je svoje znanje sa jednog od treninga.

Naime, Komazec je pogodio iz slobodnog udarca, a golman njegovog tima zaista nije imao nikakve šanse. Samo je pogledom ispratio ovu loptu.

[facebook]https://www.facebook.com/nikola.komazec.58/videos/226442983194754[/facebook]

Komazec je sigurno jedan od najboljih napadača u Premijer ligi i navijači Slobode vjeruju da sličan potez može ponoviti sutra.

Majstoriju Komazeca zaista vrijedi pogledati više puta.

Oglasi

Sloboda je trenutno na posljednjem mjestu sa 20 osvojenih bodova i sutra nema prava na kiks.

Naveli su to prije par dana i popularne Fukare koje se izdale žestoko saopštenje.

"Navijačka skupina Fukare Tuzla ovim putem se obraća i poručuje kako UO FK Sloboda Tuzla tako i treneru Adnanu Jahiću, da ukoliko izgube od ekipe leotara, mogu momentalno kupiti stvari i krenuti put Trebinja zajedno sa istoimenom ekipom.

Naša Sloboda nije privatno vlasništvo, nije privatna prčija i molimo vas da naše obavještenje prihvatite krajnje ozbiljno.

Obećavamo vam da ćete ogromnu podršku i vjetar u leđa imati protiv ekipe leotara a vi gledajte pa nas iznevjerite i izbacite iz lige sa svojom (ne)igrom.

Dosta je više bezobrazluka i igranja sa stogodišnjim tuzlanskim brendom. Hoćemo pobjedu protiv leotara !!! Hoćemo rezultate, u protivnom kupite prnje na izmaku smo granice normale!!!

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovim putem pozivamo sve navijače, staro, mlado, simpatizere sa zapadne tribine, penzionisane navijače u 25-oj, da se pridruže i stanu sa nama rame uz rame i da pružimo veliku podršku našoj svetinji na tribini, a ne na komentarima službene stranice", stoji u saopštenju navijača Slobode.

Meč Slobode i Leotara igra se sutra od 15 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Antikomunjara
Sve zavisi od LJUDI U CRNOM...Crna im krsna slava bila.Oni odrredjuju rezultate a ne mi.MiloKRAD Duduk je to koopile koje sve odredjuje u ovoj zemlji.Mislim da kada dodje dan da napokon napusti ovaj svijet, previse je belaja na njemu napravio, da ce potomci po prezimenu DODIK ostati bez igdje icega.I tako i treba da bude. Da Igorova i Goricina K O P I L A D ne uyzivaju u onome sto je njihov "dedica POSTENO UKRAO"!Ako bude posteno sudjenje, nema sanse da Sloboda ne dobije, jos prva utakmica na novom terenu.Adrenalin prekos vih granica, zelja..ali-bud eli kakav Gigovic, Kesic,Njegomirovic,Bilbija i slicni na centru-nista od toga.
3 0
Ekipama koje ispadaju iz lige ste dovršili teren a nama koji se borimo za Evropu niste jadno jadno.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi