Sloboda navijačima nije mogla saopštiti bolje vijesti pred Leotar

Sloboda navijačima nije mogla saopštiti bolje vijesti pred Leotar

S. Mlaćo

FK Sloboda se konačno vraća na stadion Tušanj.

Tuzlaci su u proteklom periodu bili domaćini u Banovićima, što se osjetilo i na njihovim rezultatima.

Sada je došlo vrijeme za povratak, te Sloboda dočekuje FK Leotar u svom domu, na uređenom travnjaku Tušnja.

"Ovog vikenda vraćamo se na naš Tušanj“, objavili su iz FK Sloboda.

Ovog vikenda vraćamo se na naš Tušanj ! 🔴⚫️ #MismoSloboda #samoSloboda #wwin #mtel #bhtelecom

Posted by FK Sloboda Tuzla on Monday, March 6, 2023

Tuzlaci igraju važan meč u borbi za opstanak i sigurno nisu mogli dobiti bolju vijest. Nadaju se velikoj podršci navijača i tri boda koja bi im mnogo značila.

Oglasi

Treba istaći da su navijači Slobode razočarani zbog igara svog tima te su jučer poslali jasnu poruku.

"Navijačka skupina Fukare Tuzla ovim putem se obraća i poručuje kako UO FK Sloboda Tuzla tako i treneru Adnanu Jahiću, da ukoliko izgube od ekipe leotara, mogu momentalno kupiti stvari i krenuti put Trebinja zajedno sa istoimenom ekipom.

Naša Sloboda nije privatno vlasništvo, nije privatna prčija i molimo vas da naše obavještenje prihvatite krajnje ozbiljno.

Obećavamo vam da ćete ogromnu podršku i vjetar u leđa imati protiv ekipe leotara a vi gledajte pa nas iznevjerite i izbacite iz lige sa svojom (ne)igrom.

Dosta je više bezobrazluka i igranja sa stogodišnjim tuzlanskim brendom. Hoćemo pobjedu protiv leotara !!! Hoćemo rezultate, u protivnom kupite prnje na izmaku smo granice normale!!!

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovim putem pozivamo sve navijače, staro, mlado, simpatizere sa zapadne tribine, penzionisane navijače u 25-oj, da se pridruže i stanu sa nama rame uz rame i da pružimo veliku podršku našoj svetinji na tribini, a ne na komentarima službene stranice", stoji u saopštenju navijača Slobode.

Nema sumnje da će naredni vikend biti jako uzbudljivo u duelu Slobode i Leotara, a zvanični termin još uvijek nije određen.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi