Sloboda potvrdila kraj saradnje sa četvoricom nogometaša

Radno na Tušnju

Sloboda potvrdila kraj saradnje sa četvoricom nogometaša

S. Mlaćo
FK Sloboda počeo je sa pripremama za novu sezonu.

Tuzlaci već vrijedno rade, a danas je klub potvrdio rastanak sa četvoricom nogometaša. Radi se o Nemanji Iliću, Nikoli Leki, Vanji Markoviću i Bojanu Đorđiću.

“U februaru, martu i aprilu ove godine stigli su na Tušanj, no u novoj sezoni neće nastupati za Crveno - crne. Nemanja Ilić, Nikola Leko, Vanja Marković i Bojan Đorđić karijere će nastaviti u nekim drugim klubovima. Iako su se kratko zadržali u našem klubu, brzo su se uklopili u crveno - crnu porodicu. Ilić je upisao devet nastupa za naš tim i bio je jedan od standardnih članova naše prve postave. Marković je upisao tri nastupa, Đorđić šest nastupa uz jednu asistenciju, a Leko osam mečeva u crveno - crnom dresu. FK Sloboda Tuzla se našim bivšim igračima zahvaljuje na svemu učinjenom za naš klub, te im ovom prilikom želimo mnogo sreće i uspjeha u daljoj karijeri...Vaša crveno - crna porodica“, stoji u objavi FK Sloboda.

Mladen Žižović je na jučerašnjoj prozivci imao 27 fudbalera, a to su; golmani: Anes Mehić, Armin Mustačević, Semir Bukvić i Dalibor Drakulić, odbrana: Kenin Devedžić, Emir Jusić, Adnan Islamović, Amar Beganović, Tarik Kapetanović, Nedim Avdić, Jasmin Osmić, Adnan Salihović, Harun H.Beganović, vezni red: Muhibija Kavazović, Josip Balić, Alen Kurtalić, Tarik Saletović, Said Husejinović, Abid Mujagić, Kemal Hasikić, Dino Hodžić, Armin Vrabac, Eldar Mehmedović, Saša Maksimović, Fedor Predragović.napad: Dženis Beganović, Adi Alić i Mirsad Ramić.

Nakon kratkog boravka u Tuzli, Sloboda putuje na Zlatibor gdje će boraviti deset dana i odraditi visinske pripreme, a nakon toga ide povratak u Tuzlu, gdje će odraditi ostatak priprema.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prva prijateljska utakmica zakazana je 26. juna protiv novog premiejrligaša FK Rudar iz Prijedora.

Podsjetimo, tuzlanski tim je nedavno objavio da je produžena saradnja sa trenerom Mladenom Žižovićem, a u narednim danima ćemo vidjeti kako će izgledati i igrački kadar Slobode u novoj sezoni PLBiH, koja starta 17. jula, a žrijeb takmičarskih brojeva na rasporedu je u četvrtak.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slobodas
zao mi jedino Ilica bio je dobar stoper
1 0
ooljaca
Leko top igrac
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi