Sloboda iskoristilia reprezentativnu pauzu i predstavila dvojicu novih igrača
Foto: FK Sloboda

Pojačali Tuzlake

Sloboda iskoristilia reprezentativnu pauzu i predstavila dvojicu novih igrača · Zvanično

E. Čaušević

U Premijer ligi BiH je trenutno pauza zbog reprezentativnih mečeva, a Sloboda je to znala iskoristiti.

Naime, tuzlanski klub je danas predstavio dvojicu novih igrača, a klub su pojačali Nikola Leko i Josip Balić.

Leko na Tušanj stiže nakon što se razišao s ekipom Aluminija iz Slovenije i poručio je da je sretan što je stigao u Slobodu.

"Počastvovan sam što sam postao novi igrač FK Sloboda. Svi vrlo dobro znamo šta ovaj klub predstavlja u BiH, ali i šire. Svi su me odlično primili u klubu od samog početka i jedva čekam da se priključim ekipi. Nadam se da ćemo zajedno što prije odvesti klub u mirnije vode na tablici. Moram istaći da od sadašnjih prvotimaca poznajem Luku Kukića i Dženisa Beganovića, te još neke nogometaše iz juniorskih dana. Dobro poznajem i ligu tako da se nadam da ću se brzo uklopiti", rekao je Leko.

Pored njega danas je ugovor sa Slobodom potpisao i Balić koji u ovaj klub stiže iz vijetnamskog prvoligaša Thanh Hoa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Drago mi je da sam u FK Sloboda koji je jedan od najpoznatijih klubova u regionu. Mogu samo poručiti da ću dati sve od sebe da se nametnem stručnom stožeru i da zajedno u nastavku sezone ostvarimo što bolje rezultate. Znam da trenutno situacija na tablici nije baš najbolja, ali siguran sam da ćemo to popraviti i donijeti radost našim navijačima. Ovdje sam odlično prihvaćen i spreman da pomognem klubu", rekao je Baić.

Leko i Balić su sa Slobodom potpisali ugovore do kraja ove sezone uz opciju da isti budu produženi.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slobodas
kasno ce biti kasnijeeeee
1 1
user1585252255
Moze li jos koji veznjak bgt ???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi