Ko će od nogometaša na produženu pauzu: Problemi za Željezničar, Velež, Radnik, Tuzlu City...

Sada slijedi pauza u Premijer ligi

Ko će od nogometaša na produženu pauzu: Problemi za Željezničar, Velež, Radnik, Tuzlu City...

S. Mlaćo

U Premijer ligi naše zemlje sada slijedi pauza.

Razlog su reprezentativne akcije pa će premijerligaši imati dvije sedmice da se dodatno spreme za izazove koji ih očekuju u posljednjem činu ove sezone.

Pojedini nogometaši zbog kartona ipak će na nešto dužu pauzu.

Željezničar će u Tuzlu na megdan Slobodi bez Franeta Ikića i Luke Miletića, dok će Slobodi nedostajati kapiten Amar Beganović.

Tuzla City će biti bez sinoć isključenog Nermina Crnkića, ali i bez golmana Azira Muminovića. Na drugoj strani Krupi će nedostajati samo Sanin Muminović.

Sarajevo će u derbiju sa Širokom Brijegom biti bez Andreja Đokanovića, dok su gosti kompletni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik je u velikim problemima pred Borac. Darko Nestorović neće moći da računa na Ermina Huseinbašića, Nenada Nikića, Neima Mekića i Ivana Šuberta.

Borcu će nedostajati samo Aleksandar Vojnović. Velež na Koševo stiže bez novopočenog reprezentativca Obrena Cvijanovića.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanin_Mostar
Bitno je da ekipe na borac idu uvijek dodatno oslabljene
7 2
Probisvjet
Najmanje ce stete imati TC. Ima Husref igraca na izvoz.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi