Sloboda dovela dva "misteriozna" igrača, konačno je poznato o kome se radi
Foto: FK Sloboda

Veznjak i napadač

Sloboda dovela dva "misteriozna" igrača, konačno je poznato o kome se radi

Eldar Ganibegović

FK Sloboda započeo je s pripremama za narednu sezonu.

Prije nekoliko dana na treningu Slobode uočena su dva tamnoputa fudbalera, a sada je konačno jasno o kome se radi. Možda nije jasno, jer na Transfermarktu podataka o njima apsolutno nema, ali bar znamo njihova imena.

"Dolazak ove dvojice fudbalera dogovoren je u okviru razvojnog programa Ministarstva sporta Saudijske Arabije, koji imaju fudbalere u različitim evropskim klubovima, kao što su Sparta Prag, Dinamo Zagreb, Olympiakos…

Ommar Alruwayth igra na poziciji napadača, dok je Sattam Altumbkti vezni igrač, te ukoliko zadovolje kriterije, predstavljat će nova pojačanja Crveno-crnih", saopšteno je iz Slobode.

Sloboda je prije nekoliko dana u Bogatiću s 2:1 savladala SU Delke i sada nastavlja s pripremama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasno je da tuzlanski klub još treba da riješi igračku križaljku kako se ne bi doveo u situaciju da kao u minuloj sezoni strepi od ispadanja sve do samog kraja prvenstva.

Sloboda će narednu sezonu koja počinje 16. jula započeti najtežom mogućom utakmicom jer će dočekati zahuktalog prvaka HŠK Zrinjski, a jako težak posao imat će i u narednim kolima jer se sastaje redom sa Širokim Brijegom, Veležom, Tuzla Cityjem, Borcem i Sarajevom.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

crnoicrveno
Da ste klosari htjeli saznati, saznali bi i ko su i sta su
5 9
fukaraslana
Sta rade neznalice od kluba pa sve sto rade je put 1 fed lige . Dajte malo profesionalnosti dovedite 5/6 igtaca inace ispadamo a ako nemate rijesenje napustite i pustite druge ljude da spase Slobodu
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi