Crnogorac: Naše je da radimo i čekamo bolje dane

Situacija u FK Sloboda daleko od idealne

Crnogorac: Naše je da radimo i čekamo bolje dane

Haris Zilić

FK Sloboda nas je počeo sa pripremama za start nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Dosta je nepoznanica kako u igračkom, tako i trenerskom kadru, a prvi trening Slobode vodio je Gradimir Crnogorac koji je dao i izjavu za medije.

"Ja još uvijek nisam posatvljen za šefa, tu sam jer imam moralnu obavezu prema svom klubu. Nadam se da ću tu ostati u bilo kojem smislu. Sloboda je moj klub, bez Slobode ne bi niko znao za Gradimira Crnogorca", rekao je Crnogorac, zatim dodao:

"Danas smo se okupili. Svi su osim Bukvića momci iz našeg omladinskog pogona. Rijetko koji klub ima ovako mlade momke na prozivici. Na momcima je da rade, da skrenu pažnju na sebe. Ko god iskoči iz kolosijeka neće biti dio ovog kolektiva."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Promjena će biti u narednim danima.

"Što se tiče plana i programa sve će se znati u narednima. Bit će nekih promjena i u rukovodstvu i igračkom kadru, trenerskom. Naše je da radimo i čekamo bolje dane."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slana_carsija
Vaše će biti da ispadnete iz lige. Tebi svaka čast, ali rukovodstvo sa zalizanim i buljavim treba motikom potjerati. Rade ovako, jer smo toliko ubijeni u pojam da se nećemo buniti. I kad bi se ugasili pričalo bi se 5 dana najviše. Nije narod ni kriv, svako se bori za goli opstanak. Mene nerviraju babin zalizani i babin buljavi što misle da su gazde, a u stvarnosti su goli k/€ac
7 2
FahroKonjHodzic
podrska gradimiru ravnogorcu
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi