Sloboda po ugledu na mnoge evropske timove: Dvije ljepotice dobile povjerenje kluba

Tuzlanski klub predstavio "nova pojačanja"

Sloboda po ugledu na mnoge evropske timove: Dvije ljepotice dobile povjerenje kluba

Endin Čaušević

FK Sloboda je pred sami nastavak prvenstva u Premijer ligi oduševila svoje navijače nakon što su predstavili nove članove PR tima ovog tuzlanskog kluba.

Sloboda je odlučila da maksimalno poveća svoje snage što se tiče administracije, a dva nova "pojačanja" dobio je i PR tim tuzlanskog kluba.

Tuzlanski klub je oduševio svoje navijače, ali i bh. javnost jer su na sjajan način predstavili dvije nove članice PR tima.

Naime, Sloboda je odlučila da proširi PR tim, te su tako nove članice tuzlanskog kluba postale Jasmina Ibrahimović i Adelisa Muminović.

"Odlaskom Azre Delmanović, jedno mjesto u PR timu je ostalo upražnjeno. Nakon raspisanog konkursa, odlučeno je da se Jasmina Ibrahimović i Adelisa Muminović pridruže našem timu. U ime kolektiva se zahvaljujemo Azri na odličnoj saradnji, a Adelisi i Jasmini želimo mnogo sreće u radu i ispunjavanju svih zadataka", poručili su iz Slobode.

Oglasi

Obje su završile smjer Žurnalistika na Filozofskom fakultetu u Tuzli i sigurno je da će biti pojačanje za PR tim ovog kluba. Navijači su oduševljeni novim licima na Tušnju, a ubrzo su se našle u centru pažnje navijača Slobode na društvenim mrežama.

Ibrahimović je poručila da je Sloboda klub za koji navija od malih nogu, te da je se iz ljubavi prema istom odlučila priključiti PR timu.

"Riječima Jeana Jauresa, 'tradicija se ne sastoji u održavanju pepela nego u održavanju plamena živim'. Sloboda je upravo klub koji održava plamen živim, klub sa dugogodišnjom tradicijom i neizrecivim vrijednostima. Zbog toga, ali i ljubavi prema klubu, željela sam biti dio tima", poručila je Ibrahimović.

Oglasi

Sigurno da će biti zadužena i za promociju Slobode na društvenim mrežama, a čini se da Jasmini to jako dobro ide od ruke jer na svom Instagram profilu ima skoro 18.000 pratitelja.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CTulcRdti4F/[/instagram]

I Muminović je poručila da je itekako ponosna što je postala dio tuzlanskog kluba.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CR4l0DorRHs/[/instagram]

"Snaga ne dolazi od pobjeđivanja… Svaka borba i svaki težak trenutak razvija snagu. Sloboda je klub koji svoju snagu upravo dokazuje na taj način i to je ono što me je motiviralo da im se priključim", kazala je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPLyNXhLxms/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJRFIJ1rC8B/[/instagram]

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emanuelmacron
srednje,kakvih tuzlanki ima,al dobro ,te se ne prikazuju,zbog zdravlja stanoninstva,
4 2
Siop
Dobre prafo.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi