FK Sloboda predstavio tri pojačanja

Potpisani ugovori

FK Sloboda predstavio tri pojačanja · Zvanično

E. Oštraković

Danas su ugovore sa FK Sloboda potpisala tri nogometaša.

Riječ je o Denisu Žeriću, Erminu Kadriću i Esmiru Hasukiću, a svi su sa Slobodom od početka priprema.

Žerić je u Slobodu stigao iz Željezničara, a proteklu sezonu proveo je na posudbi u prvoligašu, ekipi Goražda.

"Sretan sam zbog dolaska u Slobodu. To je veliki klub sa bogatom tradicijom i vatrenim navijačima. Mogu sigurno obećati borbu, trud i rad na terenu", rekao je nakon potpisa Žerić za zvalničnu stranicu Slobode.

Ermin Kadrić je povratnik na Tušanj. On je karijeru počeo u Slobodi a nakon toga otišao je u Sarajevo. Potpisao je ugovor na dvije godine uz mogućnost produženja ugovora na još jednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Sloboda je moj klub i tu sam počeo graditi svoju fudbalsku karijeru. Drago mi je što stručni štab vjeruje u mene i što sam se vratio na Tušanj. Želja svakog mladog fudbalera koji ponikne u Slobodi je da igra na Tušnju pred punim tribinama”, kazao je Kadrić.

Treći nogometaš koji je danas potpisao ugovor sa Slobodom je Ermin Hasukić, koji je došao iz gradačačke Zvijezde. On je potpisao ugovor na godinu dana.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
1 0
_admirr.x
sretno momci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi