Fukare i Red Dragonsi uz snažnu poruku da se genocid u Srebrenici neće oprostiti

Tuzlaci ugostili navijače Zvijezde

Fukare i Red Dragonsi uz snažnu poruku da se genocid u Srebrenici neće oprostiti

E. Dindić

Nakon druženja na Banja Ilidži prije nekoliko sedmica Fukare su danas u Tuzli ugostile Red Dragonse, navijače gradačačke Zvijezde.

Prije egizbicionog meča navijači oba kluba su poslali snažnu parolu kako se neće oprostiti genocid u Srebrenici kada je Vojska RS-a ubila preko 8000 Bošnjaka.

"Oprostiti nećemo, 11. 7. '95'", pisalo je na paroli koju su držali pripadnici dvije navijačke skupine.

Inače, u prvom meču igranom u Gradačcu u odličnoj atmosferi Red Dragonsi su pobijedili s 4:2, dok su Fukare u revanšu slavile sa visokih 7:2. 

Poslije utakmice organizovano je i "treće poluvrijeme" koje je proteklo u ugodnom druženju ove dvije prijateljske skupine

Na kraju dodajmo da su popularne Fukare uručile i zahvalnicu legendarnom fudbaleru Slobode Dževadu Šećerbegoviću za sve što je uradio za klub i na taj način iskazale zahvalnost.

Definitivno čini se da u klubu sa Tušnja pušu neki novi vjetrovi organizacijskom smislu, a ostaje nam da vidimo kako ce sve izgledati na terenu kada počne nova sezona.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GuiliDamou
Kapiten Slobode, jako talentovan, u buducnosti ocekujemo nekoliko ubistava i pljacki... :)
1 2
Mostarski1Rambo22
Bravo "Fukare" hahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi