Sloboda potvrdila odlazak Crnogorca, no nije jedini koji je napustio Tušanj

S njim odlazi i Omerović

Sloboda potvrdila odlazak Crnogorca, no nije jedini koji je napustio Tušanj · Zvanično

E. Škorić

Gardimir Crnogorac je nakon poraza od Olimpika podnio ostavku, a istu je sada potvrdio i FK Sloboda putem zvanične web stranice.

Osim Crnogorca, odlazi i njegov pomoćnik Nedim Omerović, a obojici se predsjednik Slobode Elmir Šećerbegović zahvalio na onome što su do sada uradili za klub.

„Ovim putem želim da se lično, kao i ispred Uprave, zahvalim Gradi i Nedimu na radu i požrtvovanosti. Jesenji dio sezone je odrađen odlično, ali nažalost proljetni dio nije krenuo kako treba. Na ličnoj osnovi, žao mi je što nas napušta tim stručnjaka koji je stasao u Slobodi i koji su i navijači Kluba, a ne samo uposelnici. Sama ta činjenica je i razlog što razumijemo ovaj potez, koji stavlja interes Kluba ispred ličnog. Gradi i Nedimu želimo uspjeh u sljedećem klubu, a naravno, uvijek ce biti dobrodošli u Slobodi.", istakao je Šećerbegović.

Crnogorac je kazao da odlazi teška srca, ali nada se da će njegov odlazak donijeti pozitivnu promjenu na Tušnju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzlanski premijerligaš će u narednim danima imenovati novog trenera.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije