FK Sloboda se sprema za novi izazov, na treningu Tuzlaka i jedno novo lice

Crveno-crni trenirali u Lipnici

FK Sloboda se sprema za novi izazov, na treningu Tuzlaka i jedno novo lice

Edmir Škorić, foto: Emir Dindić

Igrači Slobode trenirali su u Lipnici kod Tuzle i spremaju se za nove premijerligaške izazove.

Nakon teškog poraza od Sarajeva na Koševu, Sloboda želi da se vrati na pobjedničke staze i eventualnom 'tricom' da se vrati u gornji dio tabele.

Međutim, svjesni su na Tušnju da neće biti lako protiv ekipe Veleža, koja je razočarala u prva tri kola, ali koja je doživjela promjenu na klupi, pa će umjesto Ibre Rahimića Feđa Dudić voditi donedavnog prvoligaša.

Šok terapije na trenerskim klupama obično daju pozitivne rezultate i to u Slobodi znaju, pa se za subotnju utakmicu pripremaju kao da ona nosi i puno više od tri boda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mile Lazarević će imati problema u napadu, ne može da računa na povrijeđenog Amera Bekića, ali vjeruje da igrači koji su na raspolaganju itekako imaju kvaliteta i snage da pomrse račune Rođenima.

Važno je napomenuti da je današnji trening odradio i Emir Jusić, koji je sve bliže potpisu za Slobodu. Radi se o stoperu koji ima 33 godine i koji je nekada nosio kapitensku traku Čelika.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sloboda1919tz
samo jako do pobjede ova utakmica mnogo ce odrediti sezonu. bitka za opstanak ili za europu
0 7
budala
Radnik Lipnica nekada gigant. Ladilo, Mikica igračine. Šteta što su propali.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti