FK Sloboda se uključio u akciju pomoći Milošu Božoviću

Pomoć mladom golmanu Slavije

FK Sloboda se uključio u akciju pomoći Milošu Božoviću

J. Duvnjaković

Protekog vikenda u Tuzli je odigran derbi 22. kola Premijer lige BiH između ekipa Slobode i Željezničara. 

Željezničar je slavio sa minimalnih 1:0, a čelnici tuzlanskog kluba odlučili su iskoristiti dobru posjetu na stadionu Tušanj i uključiti se u humanitarnu akciju za mladog golmana Slavije Miloša Božovića. 

Tokom utakmice upriličena je prodaja energetskih pića i grickalica, a zaradu su čelnici odlučili proslijediti osobi kojoj je ona u ovom trenutku najpotrebnija. Skupljeno je 727 KM, koje su uplaćene za liječenje mladog Božovića. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Miloš Božović je zadobio povredu glave 2014. godine u utakmici omladinske Premijer lige BiH između Slavije i Zvijezde iz Gradačca.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi